Aanbod Vleteren

Woestenstraat te Oostvleteren

De Mandel realiseert momenteel tussen de Woestenstraat (N8) en de Edmond Devloostraat 10 sociale koopwoningen en 10 sociale huurwoningen. Het project ligt vlakbij het centrum van Oostvleteren, in een rustige omgeving en zal een zeer aangename woonbuurt worden.

De hoofdontsluiting van de verkaveling wordt voorzien langs de Woestenstraat (N8).  In een later stadium zal er een ovonde (= een ovale rotonde) worden aangelegd langs de N8.

De ontwerper tekent hedendaagse gezinswoningen opgebouwd met duurzame bouwmaterialen zoals metselwerk in baksteen in combinatie met pannen in gebakken aarde. De koopwoningen hebben een carport op eigen terrein. In de verkaveling worden 2 groenzones en een speelzone voorzien om de woonbuurt te optimaliseren.

Alle koopwoningen hebben 3 slaapkamers en bestaan uit twee bouwlagen met een zadeldak. De inkompartijen bevinden zich centraal in de zijgevel onder de luifels van de carports, die voorzien worden tussen de geschakelde koopwoningen.  

De carports worden gekoppeld geplaatst, behalve bij de koopwoningen op de hoeken. Daar worden de carports zijdelings ingeplant zodat er meer tuin kan aangeboden worden langs de zijkant. Via de carport is ook de tuin bereikbaar.

De woningen zijn voorzien van alle comfort en zijn zeer energiezuinig. Alle woningen beschikken over centrale verwarming met een hoogrendementsketel.

Het afwerkingsniveau van de koopwoningen is van die aard dat De Mandel aan de kopers de mogelijkheid biedt om bepaalde onderdelen van de woning verder naar eigen keuze af te werken.  De Mandel voorziet daarom geen keukeninrichting.  Alle leidingen en aansluitmogelijkheden zijn voorzien zodat de koper volgens zijn eigen smaak en budget een keuken kan plaatsen bij een leverancier van zijn keuze. De badkamer is wel volledig afgewerkt en ingericht. 

Momenteel kan De Mandel nog geen definitieve verkoopprijs meedelen.

De koopprijs van de woningen wordt immers bepaald volgens de kostprijs van alle werken en die kostprijs is nog niet in detail gekend. Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst van De Mandel, bij verkoop is de plaats op de wachtlijst bepalend. De eerste inschrijvers krijgen de eerste keuze!