Woonwinkel nieuwsberichten

Renovatieadvies en -begeleiding

Denk je aan verbouwen, maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Neem dan contact op met Energiehuis DVV Westhoek voor GRATIS renovatieadvies en renovatiebegeleiding!

Verder lezen >

Laat jouw eigendom je niet los? Verhuur je woning dan gerust via sociaal verhuurkantoor Woonsleutel te Ieper!

Je hebt een huis, appartement of studio die je kan verhuren? Dat is goed nieuws! Maar geeft jouw eigendom je naast rendement ook zorgen en stress? Lig je er wakker van? Kortom, laat jouw eigendom je niet los? Verhuur dan gerust aan sociaal verhuurkantoor De Woonsleutel!

Verder lezen >

ReNUveer: 10 tips om jouw reNUvatiebudget te verhogen

Een warm en comfortabel huis hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Toch loopt het kostenplaatje bij een renovatie al gauw hoog op. De financiële drempel houdt vaak potentiële kopers tegen om een woning met hoge renovatienoden aan te kopen of de huidige woning grondig energetisch te renoveren naar de comfortnoden van vandaag. Toch is het NU het moment om te renoveren, of beter reNUveren. Er bestaan verschillende financieringsopties die weinig gekend zijn, maar heel wat mogelijkheden bieden. ReNUveren was nog nooit zo gemakkelijk met deze 10 tips om jouw renovatiebudget te verhogen.

Verder lezen >

ReNUveer en bespaar voor altijd op jouw energiefactuur

Verhoog nu jouw renovatiebudget en bespaar voor altijd op uw energiefactuur!

Verder lezen >

Meldpunt problematische woonsituaties

In januari 2021 startte Habito woonwinkel een meldpunt voor problematische woonsituaties op, met bijzondere aandacht voor discriminatie op de private huurmarkt.

Verder lezen >