Energie

Vlaamse energielening

Wil je in jouw woning werken uitvoeren om energie te besparen, bijvoorbeeld door isolatie, hoogrendementsglas of door een oude stookketel te vervangen? Als je tot de prioritaire doelgroep behoort of exclusief nachttarief hebt, kun je die werken misschien financieren met een Energielening van de Vlaamse overheid.

Verder lezen »
Vlaamse energielening+

Wie vanaf 2021 een woning of appartement erft of geschonken krijgt en geen woonkrediet bij de bank afsluit, zal bij Energiehuis DVV Westhoek terecht kunnen voor een renteloze (0%) Energielening+ (met een looptijd van maximaal 20 jaar).

Verder lezen »
Renteloos renovatiekrediet

Vanaf 2021 kunnen nieuwe eigenaars van een woning of appartement beroep doen op het renteloos renovatiekrediet. Wie een woning met een slechte energieprestatie koopt en binnen de vijf jaar de energieprestatie daarvan aanzienlijk verbetert, zal aansluitend bij het hypothecair krediet voor de verwerving van het pand, ook een renteloos renovatiekrediet kunnen afsluiten.

Verder lezen »
Renovatieadvies en -begeleiding

Denk je aan verbouwen, maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Neem dan contact op met Energiehuis DVV Westhoek voor GRATIS renovatieadvies en renovatiebegeleiding!

Verder lezen »
Energieleverancier
Energieke dorpen

Energieke Dorpen brengt mensen uit de dorpen samen om energie te besparen en groene energie op te wekken.

Verder lezen »
Zonne-energie
Maak hier een afspraak bij de Habito Woonwinkel

Maak hier een afspraak bij de Habito Woonwinkel

Langskomen bij Habito Woonwinkel in Heuvelland, Poperinge of Vleteren? Maak een afspraak.