Groepsaankoop zonnepanelen 2018 West-Vlaanderen = afgesloten

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit en maken zo gebruik van een onuitputtelijke energiebron. Door een vermindering van je CO2-uitstoot draag je bij aan een duurzame toekomst.
Door zelf stroom op te wekken bespaar je jarenlang op je energiekosten en heb je bovendien een grotere onafhankelijkheid van je energieleverancier.

In september start in West-Vlaanderen een vierde groepsaankoop zonnepanelen. Inschrijven voor de groepsaankoop kan vanaf 1 september 2018 tot en met 2 oktober 2018 via www.wijkiezen.be. Op 3 oktober 2018 vindt een veiling plaats, waarin gekwalificeerde leveranciers tegen elkaar bieden. De leverancier die het laagste bod doet wint de veiling. Daarna krijgen alle deelnemers een persoonlijk voorstel van de winnende leverancier. Men streeft ernaar om voor 1 juli 2019 je zonnepanelensysteem te installeren.

Om de inschrijving vlot te kunnen laten verlopen, neem je ook volgende info bij de hand of breng dit mee naar het loket voor inschrijving: jaarverbruik elektriciteit, lengte en breedte van het dak waarop de panelen eventueel zouden worden geïnstalleerd.

Inschrijven is volledig vrijblijvend en kan vanaf 1 september 2018 tot 2 oktober 2018 via: www.wijkiezen.be

Wie meer inlichtingen, verduidelijking of informatie wil, kan steeds bij de Habito Woonwinkel terecht.