Groepsaanbod ledverlichting

Energieke Dorpen werkt samen met vzw Impact om de inwoners van Poperinge voordelige ledverlichting aan te bieden. Door deze groepsaankoop ontvang je 30% korting. Ontdek het aanbod ledverlichting via www.ledimpactvzw.be.

Met 'Energieke Dorpen' willen we mensen bij elkaar brengen om samen aan de slag te gaan met het besparen en het opwekken van energie. Samen is dat een stuk makkelijker en leuker! Bewoners die energie willen besparen of opwekken, lopen bijna allemaal tegen dezelfde vragen aan. Als we de handen in elkaar slaan, kunnen we profiteren van elkaars kennis en ervaring. Ultieme doelstelling is onze dorpen minder afhankelijk te laten worden van energie. Samen maken we van jouw dorp, een Energiek dorp!
 
Verlichting is één van de meest interessante mogelijkheden om energie te besparen. Verlichting neemt ongeveer 20% van het totale elektriciteitsverbruik in van een gemiddeld gezin. Het vervangen traditionele verlichting zoals gloeilampen, halogeenlampen en tl-lampen door spaarlampen of LED lampen, levert je een aanzienlijke besparing op. LED verlichting gaat nog een stap verder dan spaarlampen. Het elektriciteitsverbruik van je verlichting zou kunnen dalen met maar liefst 50%. 

Hoe ledverlichting bestellen tegen 30% korting?

  •  Surf naar www.ledimpactvzw.be en bestel online je verlichting met de kortingscode Poperinge30. 

Gratis adviseurs

Wil je advies bij het vervangen van je oude lampen door ledverlichting? Doe een beroep op de gratis adviseurs, zij komen vrijblijvend bij je langs om samen te bekijken welke lampen je het best kunt vervangen door ledverlichting.

Neem hiervoor contact op met de Habito Woonwinkel op het nummer 057 34 66 00 of mail naar info@habitowoonwinkel.be