Woonwinkel Poperinge Woonwinkel Poperinge
U bent hier: Home>Huren/verhuren>Verhuren via het Sociaal Verhuurkantoor

Verhuren via het Sociaal Verhuurkantoor

Het Sociaal Verhuurkantoor Woonsleutel VZW huurt privé woningen en verhuurt woningen in onder andere Heuvelland , Poperinge en Vleteren.

SOCIAAL VERHUURKANTOOR VEROVERT HUURMARKT

“STEEDS MEER EIGENAARS VINDEN DE WEG NAAR HET SOCIAAL VERHUURKANTOOR”


“Laat uw eigendom u niet los? Verhuur gerust aan een Sociaal Verhuurkantoor”, dat is de campagneslogan waarmee het sociaal verhuurkantoor Woonsleutel vzw zich extra in de kijker zet. Verhuren via een sociaal verhuurkantoor heeft vele voordelen voor eigenaars. De sector is dan ook in steile opmars.

Een sociaal verhuurkantoor huurt woningen op de private huurmarkt om ze daarna te verhuren aan woonbehoeftige gezinnen en alleenstaanden. Het biedt de eigenaar de garantie van een correcte betaling van de huur, het onderhoud van de woning en het overnemen van administratieve en andere beslommeringen, in ruil voor een huurprijs die lager ligt dan de marktprijs.

Een formule die lijkt te werken. In Vlaanderen zijn er 52 sociale verhuurkantoren, goed voor een patrimonium van 6.401 woningen. Het sociaal verhuurkantoor Woonsleutel vzw verhuurt er 150. “Steeds meer eigenaars vinden de weg naar verhuren via het sociaal verhuurkantoor”, zegt Elke Doise: “de garantie van gerust verhuren zonder zorgen en stress met gegarandeerde huuropbrengsten overtuigt hen.” Met de recente nationale campagne “Verhuur gerust” en een nieuwe huisstijl en logo zet het verhuurkantoor zich nu nog steviger in de verhuurmarkt.

Contactpersoon: Elke Doise, Meenseweg 71, 8900 Ieper, Tel 057 21 98 50, elke.doise@svkwoonsleutel.be

Voor info in verband met verhuren via het Sociaal Verhuurkantoor, kunt u ook steeds terecht aan het loket van de HABITO woonwinkel.

 

Meer Info & bijlagen

Folder SVK Woonsleutel - 1.9 Mb Folder SVK Woonsleutel
Heuvelland Heuvelland Heuvelland Ocmw Poperinge

Op deze pagina