Woonwinkel Poperinge Woonwinkel Poperinge
U bent hier: Home

Nieuws : Zitdagen

Zitdag Vleteren : we zijn verhuisd ! 10.11.2016

Sedert januari 2017 vinden de zitdagen van de woonwinkel plaats in het OCMW gebouw in Woesten.


Nieuws : Energie

Warmtefoto Poperinge-centrum : thermoloket vanaf 12 oktober ! 08.10.2015

Woon je in Poperinge-centrum en ben je benieuwd hoe jouw dak scoort op de warmtefoto ? Het thermoloket-team staat klaar ...


Poperinge Isoleert ! 22.09.2015

Met deze campagne willen de Stad Poperinge en de Provincie West-Vlaanderen het isoleren van daken, muren en vloeren promoten.
Ongeacht of ...


Home

Habito Woonwinkel, een project gerealiseerd met de steun van :

 

Om een antwoord te bieden op de vele vragen rond het thema 'wonen' die bij de bewoners van de drie gemeenten leven, sloegen Heuvelland, Poperinge en Vleteren de handen in elkaar en werd een Intergemeentelijk Samenwerking Wonen (IGSW) op punt gezet. 

Het centraal aanspreekpunt werd
'Habito Woonwinkel' gedoopt waar men klaar staat om een antwoord te zoeken op al uw vragen.

  • Verbouwingen gepland of reeds verbeteringswerken uitgevoerd ?  Misschien hebt u recht op premies en kunt u wat hulp gebruiken bij de aanvragen, aarzal dan niet en kom eens langs.

  • Een huis huren of verhuren ? Wat zijn de rechten en plichten voor huurder en verhuurder ?
    Bij ons krijg je reeds heel wat informatie.

  • Op zoek naar een nieuwe woning ? Wij helpen je op weg in je zoektocht op zowel de private huurmarkt als de sociale woningmarkt.

  • Heb je vragen rond de woonkwaliteit van de woning die je huurt of verhuurt ? Blijf niet met je vragen zitten, we helpen je op weg om de situatie aan te pakken.

  • Nieuwsgierig naar de toekomstplannen van jouw stad of gemeente inzake woonbeleid ? We kunnen je vast wat meer informatie geven.

Voor al uw vragen omtrent wonen kunt u bij de woonwinkel terecht voor gratis en vrijblijvende informatie, hulp of advies.

 
Heuvelland Heuvelland Heuvelland Ocmw Poperinge

Op deze pagina